Summer
Collection

Geniet met stijl van totale vrijheid.

De Audi A3 Cabriolet garandeert een intense en elegante rijervaring. Daarom geeft Audi, met de hulp van drie getalenteerde Belgische kunstenaars, een nieuwe impuls aan de klassieke zijden sjaal. Klaar voor een ritje in de zon?

De nieuwe Audi A3 Cabriolet De sjaals van de Summer Collection

Beleef gewoon meer
Met de nieuwe Audi A3 Cabriolet.

+/-

Met de kap open of dicht. Of u nu houdt van een sportieve rijstijl of van ontspannen cruisen richting de zon. Ontdek wat de nieuwe Audi A3 Cabriolet te bieden heeft.

Dynamisch. Zelfs wanneer hij stilstaat.
Dankzij zijn 19-inch* velgen.

+/-

De uitlopende wielkasten bieden ruimte voor velgen tot 19-inch* **. Dankzij quattro® is de cabriolet niet alleen veilig op de weg maar vertoont hij bovendien een krachtig dynamisch weggedrag.***

*Optioneel. Alleen voor motoren met 92 kW of meer en alleen verkrijgbaar in combinatie met sportophanging of Audi magnetic ride.

** Brandstofefficiëntieklasse C, grip op nat wegdek klasse B, gemeten waarde uitwendig rolgeluid 71 dB. Meer informatie op EU-voorschriften inzake bandenidentificatie.

***quattro is pas tegen 10/14 verkrijgbaar in de A3 Cabriolet.

Flexibel. Te allen tijde.
Met de volautomatische kap.

+/-

De kap van de Audi A3 Cabriolet kan op ieder ogenblik geheel automatisch worden geopend in slechts 17 seconden bij snelheden tot 50 km/h en opnieuw gesloten in 18 seconden. De optionele akoestisch extra geïsoleerde kap staat altijd garant voor aangenaam, geruisloos rijden.

Verbluffende zichten. Absolute veiligheid.
Met het actieve koprolbeschermingssysteem.

+/-

De verborgen rolbeugels komen alleen tevoorschijn indien nodig, om zelfs bij geopende kap actieve bescherming te bieden. De ruimtebesparende k-opvouwing van de kap dekt de cabriolet volledig af vanaf het kapcompartimentdeksel.

Stap in. Arriveer ontspannen.
Dankzij de hoofdruimteverwarming*.

+/-

De zetels met geïntegreerde hoofdsteunen en hoofdruimteverwarming* zorgen er ook voor dat u ontspannen ter bestemming komt, zelfs bij lage temperaturen of op bochtige wegen.

*Voor alle zetels, behalve voor Attraction stof en voor supersportzetels.

Packs

S Line

Waarde Pack: € 2.070 BTWi Prijs Pack : € 1500 BTWi
Uw voordeel € 570
 • 4 lichtmetalen 5-spaaksvelgen ‘Parallel Design’, gedeeltelijk gepolijst, 8 J x 18, banden in de maat 225/40 R18
 • S line-logo op de voorvleugels
 • Sportophanging
 • Sportzetels vooraan met zitting in zwarte stof ‘Biathlon’. Flanken en hoofdsteunen in zwart leder. Naden in zilver. S line-logo op de rugleuning van de voorzetels
 • Sportstuur bekleed met zwart leder. Naden in zilver, S line-logo
 • Tapijten vooraan met zwarte naden
 • Schakelpookknop bekleed met 'geperforeerd' zwart leder
 • Decoratieve inlegplaatjes in geborsteld aluminium
 • Deurdrempellijsten in alu met S line-logo
 • Verlichte make-upspiegels
 • Opberg- en koffermodule
 • Sportpedalen in aluminium (excl. voetsteun)
Stel uw Audi A3 samen
Ontdek alle packs

Lichten

Xenonlichten

Waarde Pack: € 1.180 BTWi Prijs Pack: € 250 BTWi
Uw voordeel € 930

Xenonlichten zorgen voor optimale zichtbaarheid en hebben een laag verbruik, ongeacht de omstandigheden.

Stel uw Audi A3 samen
Ontdek al onze voordelen

Summer
Collection

Het succes van de cabriolets van Audi is vooral te danken aan lichtheid, elegantie en strakke lijnen. Deze kwaliteiten vormen ook de basis van onze Summer Collection. Om met extra stijl achter het stuur van uw cabriolet plaats te kunnen nemen, vroegen we 3 gerenommeerde Belgische kunstenaars hun eigen versie te ontwerpen van de klassieke zijden sjaal.

Beschikbaar bij
uw verdeler

Géraldine
Georges

Deze Belgische met internationale reputatie mengt foto’s en illustraties tot beelden die tegelijk indringend en esthetisch zijn. Voor de Summer Collection ontwierp zij de sjaal ‘Paradise’ waarop een heel vrouwelijk universum te bewonderen valt. Met haar typisch Japanse toets en gamma aan ‘verstoven’ kleuren mengt ze, tot in de 4 hoeken van de sjaal, allerlei fauna- en floramotieven tot een perfect evenwicht.

Summer
Collection

Jean-Luc
Moerman

Deze hedendaagse kunstenaar staat bekend om zijn unieke beeldende techniek en creatieve energie. In zijn ontwerp ‘Hybride’ voor de Audi Summer Collection komen al zijn stijlkenmerken aan bod: levendige, bijna fluorescerende kleuren en organische en abstracte vormen. De energie van zijn ontwerp beslaat het volledige oppervlak van het zijden vierkant en geeft de klassieke sjaal een totaal nieuwe dynamiek.

Summer
Collection

Elzo
Durt

Deze Brusselse kunstenaar is opgegroeid met skateboards en punk en werd bekend met zijn opgewekte, psychedelische creaties op verschillende materialen. Voor de Audi Summer Collection ontwierp hij de sjaal ‘Butterfly’ met een fantasierijke, bijna magische visie op de natuur. Door zijn kleurrijke en erg grafische compositie voelt deze zijden sjaal als een gewaagde en uitbundige uiting van de popcultuur.

Summer
Collection